Tarta biscuti cu branza si ciocolata

Tarta biscuti cu branza si ciocolata

Ingrediente

blat

200 gr. biscuit maruntiti fin

100 gr.unt unt

50 gr. crema ciocolata ciocolata si alune

crema

400 gr. crema branza

200 gr. crema ciocolata ciocolata si alune

decor - glazura ciocolata ciocolata

100 gr ciocolata ciocolata amaruie

50 grunt unt moale

2 linguri lapte lapte

Mod de preparare

Blat:

Biscuitii pisati se amesteca cu untul si 50 gr crema de ciocolata.

Amestecul se toarna intr-o tava cu pereti detasabili (fundul acoperit cu folie alimentara) si se preseaza bine cu fundul unui pahar.

Crema

Crema din branza se amesteca cu crema de ciocolata si alune si se toarna peste blatul de biscuiti.

Se da la frigider pt. minim 4 ore

Se scoate tarta din forma si se orneaza cu glazura de ciocolata (ciocolata si untul se inmoaie pe foc, se adauga laptele)sau se poate presara fulgi de migdale