Spirale picante

Spirale picante

Ingrediente

- 400 g aluat foietaj

- salam feliat subtire

- casacaval ras

- masline

- sos de rosii rosii

- sare sare, piper piper, busuioc,

- 1 ou,

- mac, susan

Mod de preparare

Aluatul foietaj se aseaza pe masa presarata usor cu faina, se presara deasupra putina faina si se intinde usor cu sucitorul.

Pe jumatate din aluat se pune sos de rosii amestecat cu sare, piper si busuioc, se aseaza felii subtiri de salam, una langa alta, se presara cascaval ras, masline taiate cubulete mici.

Cealata jumatate de aluat se unge usor cu sos de rosii, se aduce peste jumatatea cu salam, se preseaza usor pentru a se lipi.

Se taie cu un cutit bine ascutit fasii de cca. 2 cm latime.

Fasiile se rasucesc, se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt, se ung cu ou batut si se presara cu mac si susan.

Se coc la 200 grd pana se rumenesc usor