Salata de ton cu ciuperci si porumb

Salata de ton cu ciuperci si porumb

Ingrediente

- 2 cutii conserva ton (suc propriu)

- 1 cutie conserva porumb porumb (340 g)

- 2 legaturi marar

- castraveti murati

- 300 g ciuperci ciuperci

- 1 lingura ulei

- 1 ou

- ulei

- zeama lamaie lamaie

- sare sare, piper piper

Mod de preparare

Se scurge zeama din conservele de ton si se pune pestele intr-un castron.

Se adauga porumbul (scurs de zeama), mararul tocat, castraveciorii taiati cubulete mici, sare, piper si se amesteca usor.

Ciupercile taiate marunt se pun pe foc cu o lingura de ulei, pana scade zeama.

Ciupercile reci se adauga peste compozitia de ton cu porumb.

Dintr-un ou cu sare, zeama de lamaie, putin mustar si ulei se face maioneza mai acrisoara.

Se adauga la compozitie maioneza si se amesteca usor.

Se potriveste de sare si piper.

Se pune la frigider pentru 30 minute pentru a se intrepatrunde aromele.

Este delicioasa si foarte usor de facut.