Pizza de casa

Pizza de casa

Ingrediente

blat

- 300 gr. faina faina

- 1/2 cub drojdie

- 2 linguri ulei

- 250-300 ml apa calduta

- sare sare

umplutura

- kaizer, oltenesti, alte mezeluri

- ciuperci ciuperci

- masline fara samburi

- ardei

- ansoa

- cascaval cascaval ras

sos de rosii rosii

- 1 cutie de 200 ml suc de rosii rosii

- 2 linguri ulei

- cimbru, sare sare, piper piper macinat

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru blat, se framanta pana se desprinde aluatul de pe maini si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Se intinde aluatul si se aseaza intr-o tava.

Se pun deasupra mezelurile, ciupercile taiate, maslinele, ardeiul taiat fasii, si cateva bucatele de ansoa.

Se toarna sosul facut din sucul de rosii, uleiul si mirodeniile date intr-un clocot.

Se rade cascaval deasupra si se pune in cuptorul incins la mediu pana se rumeneste putin.

Se serveste calda.