Napolitane cu nuca de cocos

Napolitane cu nuca de cocos

Ingrediente

- 2 foi de napolitana 30x15 cm

- 1 borcan de gem acrisor (caise caise)

- 125 g zahar zahar

- 3 linguri apa

- 100 gunt unt

- 50 g nuca de cocos

- 150 g lapte lapte praf

Mod de preparare

Cele doua foi se ung cu un gem acrisor.

Intr-o cratita se pune zaharul cu apa pe foc, pana se topeste zaharul.

Cand s-a format siropul, se adauga untul si se amesteca pe foc pana acesta se topreste.

Se pune nuca de cocos si se amesteca pe foc cateva minute.

Se opreste focul si se adauga laptele praf, amestecand pana se omogenizeaza bine.

Se intinde crema fierbinte peste o foaie unsa cu gem, se niveleaza bine si se pune deasupra a doua foaie, cu gemul peste crema de cocos.

Se preseaza foaia bine peste crema si se da la frigider.

Prajitura se taie dup ace este foarte bine racita.