- 2 vinete
- 0,5 kg carne tocata de pui
- 3-4 rosii taiate felii
- 1 ardei capia rosu taiat fasii
- 1 ceapa
- 2 linguri de ulei
- sare,
piper
- patrunjel
Vinetele se taie felii, se presara putina sare deasupra si se lasa cat se pregateste carnea.
Ceapa se taie marunt, se pune pe foc cu 2 linguri de ulei si cand ceapa devine lucioasa, se adauga carnea tocata de pui. Se amesteca din cand in cand pana scade zeama lasata de carne. Se stinge focul, se adauga sare, piper si verdeata.
Feliile de vinete se storc in maini pentru a iesi zeama din ele.
Într-o tava se aseaza alternativ cate un strat de felii de vinete, carne, ardei capia si felii de rosii, ultimul strat fiind de rosii. Se introduce tava in cuptorul incalzit la 190 grade, pana se rumeneste putin deasupra. Se adauga un ou batut si se mai introduce tava in cuptor sa se coaguleze oul.
Este o mancare usoara si foarte gustoasa.