Macarons cu ciocolata

Macarons cu ciocolata

Ingrediente

- 90 g migdale macinate fin

- 150 g zahar zahar pudra

- 15 g cacao cacao

- 2 albusuri de ou

- 2 linguri zahar zahar pudra

- un praf de sare sare

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 150 grade.

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si 2 linguri zahar pudra.

Intr-un castron se amesteca faina de migdale, zaharul pudra si cacaoa, toate cernute prin sita.

Se incorporeaza prafurile cernute, in albusul batut, amestecand incet cu o spatula (de aproximativ 40-50 de ori), pana amestecul devine matasos si vascos.

Se toarna compozitia intr-un pos si se pun gramajoare in tava tapetata cu hartie de copt, la distanta de 2-3 cm. Dupa ce se umple tava, loviti-o de masa de 3-4 ori, pentru a lati mingiutele de aluat.

Se introduce tava in cuptor pentru aprox. 20 minute.

Daca biscuitii ies crapati, inseamna ca ati amestecat prea putin compozitia.

Daca biscuitii ies prea plati, inseamna ca ati amesctecat prea mult.

Dupa ce biscuitii s-au racit, se lipesc doi cate doi cu nutella.