● 700 grame de ficăţei de pui
● 700 grame de ciuperci
● 5 legături de ceapă verde
● 5-6 oua
● 1 legătură de mărar
● 1 legătură de pătrunjel
● 3 linguri de ulei
● sare
● piper
Ficăţeii se spală şi se fierb pentru 5 minute. Se scot din apă şi, eventual, se spală.
Ciupercile se taie mărunt. La fel şi ceapa verde. Acestea se călesc împreună în ulei. Ficăţeii se mărunţesc. Peste ei se adaugă ciupercile şi ceapa, ouăle, verdeaţa, sarea, piperul si se amestecă bine.
Într-o tavă pentru chec sau cozonac se pune hârtie de copt, apoi compoziţia. Tava se dă la cuptor pentru 40 de minute la foc mediu. Apoi se scoate tava şi se unge drobul desupra cu un ou bătut bine cu puţină sare. Se mai lasă încă 10 minute şi drobul e gata.