Biscuiti sarati cu sunca

Biscuiti sarati cu sunca

Ingrediente

- 150g faina faina

- 1/2 lingurita praf de copt

- 1 varf cutit de bicarbonat

- 1 linguriță busuioc uscat

- sare sare, piper piper

- 100gunt unt rece

- 1 ou

- 30g sunca (afumata)

- 1 fir ceapa ceapa verde

Mod de preparare

Se amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul, busuiocul, sarea si piperul.

Se adauga untul taiat cubulete si se amesteca cu varful degetelor pana se obtine o compozitie faramicioasa.

Se incorporeaza oul, sunca si ceapa verde taiate bucatele cat mai mici si se amesteca bine pana se obtine un aluat uniform care se inveleste in folie alimentara si se da la rece pentru aprox. 30 minute.

Se intinde o foaie de 3 mm care se taie cu forme pt. prajituri sau cu un pahar.

Biscuitii se coc la foc mediu pana se rumenesc usor.

Sunt fragezi si gustosi, atat calzi cat si reci.