Biscuiti fragezi Mimi

Biscuiti fragezi Mimi

Ingrediente

- 2 oua oua

- 8 linguri zahar zahar

- 8 linguri ulei

- 8 linguri iaurt sau lapte lapte

- 500-700g faina faina

- 1/2 lingurita bicarbonat

- vanilie

- coaja rasa de lamaie lamaie

Mod de preparare

Ouale se bat bine cu zaharul, se adauga treptat uleiul si apoi laptele si mirodeniile.

Se incorporeaza faina amestecata cu bicarbonatul, pana se obtine un aluat omogen, care poate fi intins cu sucitorul.

Se impartre aluatul in trei parti. Fiecare parte se intinde intr-o foaie de 2-3 cm. grosime si se taie cu forme specifice sau cu gura unui pahar.

Biscuitii se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 170 grade - 30 min in cuptorul neincalzit sau 15 min in cuptorul preincalzit (cuptor electric – nivel 2, program prajituri).

Din 2 oua ies 3 tavi mari de cuptor.

Biscuitii sunt fragezi si se prepara foarte usor.