Tort cu branza dulce si visine Lumi

Tort cu branza dulce si visine Lumi

Ingrediente

- 1 blat de tort cu cacao cacao

- visinata ~ 150 ml

- 1 borcan de gem visine visine

- 800-900 gr. branza dulce de vaci

- 1 pachet de zahar zahar pudra vanilat (~ 100 gr) se amesteca cu branza

nota:

daca branza este dietetica, se adauga smantana

daca nu este suficient de cremoasa, se da prin mixer/blender

Mod de preparare

Primul blat se insiropeaza cu visinata diluata cu apa (sau suc de visine), se unge cu gemul si se adauga 1/2 din crema de branza

Se asaza al doilea blat deasupra, se insiropeaza, se pune 1/2 crema branza de vaci si visine

Se asaza al treilea blat si se insiropeaza

Deasupra se poate turna o glazura de ciocolata (50 gr. Unt, 100 gr. Ciocolata amaruie, 1-2 linguri lapte) si se orneaza dupa preferinta

Se pune in frigider cateva ore

POFTA BUNA !