Piept de pui umplut cu ficatei

Piept de pui umplut cu ficatei

Ingrediente

- 2 jumatatipiepti de pui pui mai mari

- 200g ficatei de pui pui proaspeti

- ulei

- 1 ceapa ceapa mare

- 1 ardei capia rosu

- 1 cutie rosii rosii taiate cuburi

- sare sare, piper piper

- usturoi usturoi

- maghiran

- boia de ardei

Mod de preparare

Ficateii se taie cuburi mai mari, se condimenteaza cu sare, piper, maghiran.

La cele 2 jumatati de piept de pui se taie cate un buzunar pe la capatul mai gros, usor, fara a strapunge marginile. Se umple buzunarul cu ficateii de pui si se inchide cu scobitori.

Pieptii de pui astfel umpluti se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti, doar pana isi schimba culoarea.

Se scot din cratita, iar in acelasi ulei se pune ceapa si usturoiul taiate bucati, apoi ardeiul taiat cubulete.

Cand se inmoaie ceapa, se adauga rosiile si mirodeniile. Cand incepe sa fiarba sosul se pun pieptii de pui deasupra si se stropesc cu sosul. Se acopera cratita si se fierbe la foc mic pe aragaz sau se da la cuptor. Dupa un sfert de ora se intoarce carne si se mai lasa aprox. 20 minute.

Pieptii de pui se scot din sos si se taie in felii groase. Sosul se paseaza cu blenderul.

Carnea se serveste alaturi de un piure de cartofi spumos, impreuna cu sosul.

Este delicious.