- file de salau
- morcovi
- ardei gras rosu
- broccoli
- sare, piper
- busuioc
- boia de ardei
- zeama de lamiae
Morcovii se taie rondele subtiri
Ardeiul gras se taie felii subtiri
Brocoli se desface in buchetele mici
Legumele se condimenteaza cu sare, piper si busuioc uscat, se amesteca si se aseaza intr-o tava de yena unsa cu putin ulei (se pot adauga si alte legume, dupa preferinta).
Pestele se pune peste legume, se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza, inclusiv cu putina boia de ardei dulce sau picanta, dupa preferinta.
Tava se acopera cu o foaie de copt si se introduce in cuptor la 200 grd, timp de 30-40 min, functie de grosimea fileului de peste.
Folia se scoate si tava se mai introduce inca o data in cuptor aprox. 10 min, pana se rumeneste putin (eu am setat cuptorul pe functia grill sus, nivel 3, timp de 4-5 min)