Drob din ficatei de pui si ciuperci

Drob din ficatei de pui si ciuperci

Ingrediente

● 700 grame de ficăţei de pui pui

● 700 grame de ciuperci ciuperci

● 5 legături de ceapă verde

● 5 oua oua

● 1 legătură de mărar

● 1 legătură de pătrunjel

● 3 linguri de ulei

sare sare

piper piper

Mod de preparare

Ficăţeii se spală şi se fierb pentru 5 minute. Se scot din apă şi, eventual, se spală.

Ciupercile se taie mărunt. La fel şi ceapa verde. Acestea se călesc împreună în ulei. Ficăţeii se mărunţesc. Peste ei se adaugă ciupercile şi ceapa, ouăle, verdeaţa, sarea, piperul si se amestecă bine.

Într-o tavă pentru chec sau cozonac se pune hârtie de copt, apoi compoziţia. Tava se dă la cuptor pentru 40 de minute la foc mediu. Apoi se scoate tava şi se unge drobul desupra cu un ou bătut bine cu puţină sare. Se mai lasă încă 10 minute şi drobul e gata.